Bravčová panenka
Potrebujeme:
400 g bravčovej panenskej sviečkovice , 250 g špenátu , 2 stredné mrkvy , rôzne bylinky , maslo , bujón alebo vývar, korenie, soľ
Ako na to:Bravčovú panenskú sviečkovicu po dĺžke narežte, naklepte, osoľte a okoreňte.
Špenát poduste tak, aby sa odparila voda. Mrkvu na jemno postrúhajte, rozložte na mäso a zrolujte. Spevnite špáradlom alebo kuchynskou niťou. Krátko opečte na masle a dajte piecť do rúry. Výpek z mäsa zalejte vývarom, pridajte maslo, bylinky podľa vlastnej chuti, prehrejte. Podávajte so špargľou.
23.12.2006
Podobné recepty
Bravčová rolka v sézamovej kruste, Marinovaná bravčová panenka na tymiáne, Bravčové soté s ananásom, Medajlónky so slivkovou omáčkou, Bravčová panenka so šampiňónovou omáčkou, Bravčové filety na hubách, Bravčová panenka z rokfortovou omáčkou, Bravčová panenka plnená bryndzou, Bravčová panenka, Bravčová panenka