Syrové prsty
Potrebujeme:
tvrdý syr (môžeme použiť viac druhov - eidam, hermelín, nivu), olej, múku, vajce, strúhanku, zemiaky, majonézu, kečup
Ako na to:Tvrdý syr nakrájame na hranolčeky. Zľahka potrieme olejom, obalíme v trojobale (múka-vajce-strúhanka) a vypražíme do zlatista. Podávame so zemiakmi, majonézou a kečupom.
07.11.2008
Podobné recepty
Čarodejkine prsty, Rýchle mäsové prsty, Syrové gule s kyslou krémovou smotanou a chrenom, Vyprážané korbáčiky z ovčieho syra, Cestovinový šalát s krabími prstami a broskyňami, Zapekaný plnený syr s bielou plesňou, Vyprážané syrové guľôčky, Morský šalát s morčacím rezňom v cestíčku, Syrové trojuholníky, Mango fantázia s jogurtom