Viedenské kuracie stehná
4 vykostené kuracie stehná, 4 vajcia, 1 väčšiu cibuľu, 1 zelenú papriku, 2 paradajky, 100 ml oleja, Solamyl, mleté čierne korenie, soľ, 1 cesnak
Ako na to:Vykostené stehná osolíme, okoreníme a natrieme roztlačeným cesnakom. Obalíme ich v Solamyle a na panvici v rozohriatom oleji opražíme po oboch stranách, najskôr kožou dole.
Paradajky pokrájame na tenké plátky, papriku na pásiky. Cibuľu ošúpeme a pokrájame na hrubšie kolieska. Na opražené mäso uložíme plátky paradajok, papriku a väčšie koliesko cibule, z ktorého sme vybrali stred.
Do každého kolieska cibule opatrne rozbijeme vajce a osolíme ho.
Zakryté pečieme, kým vajce nestuhne.