Rýchla sviečková

Potrebujeme:

1 lyžička kryštálového cukru, worcester, nakrájaná cibuľa, mrkva, zeler, petržlenová vňaťka, mäso, tuk, korenie, nové korenie, bobkový list, tymián, kyslá smotana, múka

Ako na to:

Na tuku rozpustíme 1 lyžičku kryštálového cukru a zakvapkáme worcesterom, urestujeme nakrájanú cibuli, mrkvu, zeler, petržlenovú vňatku.
Na zeleninový základ dáme hovädzie mäso, korenie, nové korenie, bobkový list, tymián a za občasného podlievania pečieme domäkka.
Zeleninu vyberieme (bobkový list vyberieme) a rozmixujeme. Zahustíme kyslou smotanou s trochu múky, povaríme. Mäso nakrájame na plátky, prelejeme omáčkou a podávame so žemľou knedľou.

31.01.2009

Podobné recepty