Zapečené rybie filé s paradajkovým kečupom a chrenom
½ kg rybieho filé, 8 dkg cibule, 4 dkg masla, 2 PL paradajkového kečupu, chren podľa chuti, strúhanka, karí korenie, soľ
Ako na to:Rybie filé rozdeľte na porcie a vložte do zapekacej misky vymazanej maslom a vysypanej strúhankou. Posoľte, poprášte karí korením, pokvapkajte zvyšným tukom alebo maslom, posypte jemne nasekanou cibuľou a prelejte paradajkovým kečupom. Vložte do predhriatej rúry a duste do mäkka. Podľa potreby môžete podliať niekoľkými lyžicami vody.
Hotový pokrm posypte strúhaným chrenom. Podávajte s varenými zemiakmi posypanými posekanou petržlenovou vňaťou. hlávkovým šalátom alebo iným zeleninovým šalátom.