Bravčové mäso zapekané so syrom
Potrebujeme:
4 rezne z krkovičky (hrúbka asi 1 cm) , 1 téglik smotany na šľahanie , 40 dkg údeného syra , olej, čierne mleté korenie, soľ
Ako na to:Mäso naklepte (ale nie príliš na tenko), osoľte, jemne okoreňte. Prudko opečte a uložte na plech, na ktorý ste dali výpek. Mäso musí pokryť celé dno nádoby, v ktorej jedlo pripravujete.
Nastrúhaný syr navrstvite na rezne, zalejte smotanou a dajte piecť do rúry pri teplote asi 30-40 min. pri teplote 180 °C. Podávajte so zemiakovou kašou alebo opekanými zemiakmi. Vhodný je aj zeleninový šalát.
25.06.2006
Podobné recepty
Zapekané bravčové so syrom, Zapečené bravčové zo syrom, Bravčové mäso zapekané v červenej kapuste, Zapekané kuracie prsia a šampiňóny, Bravčové mäso zapekané so syrom, Bravčové mäso zapekané so syrom, Zapekané cestoviny s mäsom a so šampiňónmi, Bravčové mäso zapekané so syrom, Pizza s duseným bravčovým mäsom, Bravčové mäso "Mňam"