Grilované kuracie krídla
Potrebujeme:
4 kuracie krídla, 1 citrón, 1 strúčik cesnaku, rozmarín, 8 lyžíc červeného vína, 8 lyžíc oleja, 2 bobkové listy, soľ, korenie, 1 pokrájaný citrón
Ako na to:Z citróna vytlačíme šťavu. Cesnak olúpeme a pretlačíme ho.
Rozmarín otrháme.
Zmiešame víno s olejom, cesnakom, citrónom, rozmarínom a bobkovým listom. Marinádou potrieme krídla a dáme ich na 1 deň do chladničky.
Mäso potom vyberieme z marinády a dáme grilovať. Počas grilovania potierame marinádou. Pečené krídla osolíme, okoreníme.
18.11.2008
Podobné recepty
Kuracie krídla na čínský spôsob, Kuracie krídla na medovohorčicovej marináde, Kuracie krídla na zemiakoch, Kuracie krídla v zemiakoch, Pikantné kuracie krídelka, Marinované kuracie krídelká, Grilovane kuracie kridla, Pikantné kuracie krídla, Kuracie krídla na kari korení s jablkami, Kuracia polievka