Vyprážané morčacie rezne na šťave
Potrebujeme:
60 dkg morčacích pŕs, soľ, 15 dkg strúhanky, 3 vajcia, olej
Šťava: 2 dcl vody, 3 PL oleja, 3 PL masla, 2 PL masti, 2 PL horčice, korenie harmónia chuti
Morčacie mäso pokrájame na rezne, osolíme a z obidvoch strán obalíme v strúhanke. Naklepeme tak, aby sa strúhanka dostala do mäsa.
Potom namočíme v rozšľahaných vajciach a na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán. Vložíme do pripravenej šťavy a asi 15 minút podusíme.
Príprava šťavy: Všetky prísady spolu zmiešame a rozvaríme. Podávame s ryžou alebo so zemiakovými hranolkami a s hlávkovým šalátom.
30.01.2009
Podobné recepty
Zapekané vyprážané rezne, Morčacie rezne s broskyňovým karamelom, Morčacie rezne s broskyňovým karamelom, Morčacie prsia s broskyňou, Morčacie rezne s broskyňami a mandľami, Morčacie rezne v páperí, Morčacie rezne v „páperí“, Morčacie rezne s broskyňou a mandľami, Morčacie prsia s broskyňou, Vyprážané nakladané kuracie rezne