Hydinový šalát
250 g pečeného alebo vareného hydinového mäsa, 300 g sterilizovaného hrášku, 250 g tvrdého syra, 4 natvrdo uvarené vajcia, 2-3 lyžice citrónovej šťavy, 5 lyžíc majonézy, 1 jogurt, 2 lyžice worcesterskej omáčky, 1 červenú papriku, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Hydinové mäso pokrájame na malé kocky a dáme do misky. Pridáme scedený hrášok, na malé kocky pokrájaný syr a vajcia 1 vajíčko si necháme na ozdobu. Opatrne premiešame.
Zmes pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme. Majonézu vymiešame s jogurtom, dochutíme worchesterskou omáčkou, zalejeme šalát a zľahka premiešame.
Ozdobíme štvrtkami pokrájaného vajíčka a kockami červenej papriky.