Plnka kuracieho agenta
10 rožkov, 10 vajec, 5 veľkých cibúľ, 2 veľké viazaničky petržlenovej vňate, soľ, korenie, 4 kuracie stehná
Ako na to:Kuracie stehná upečieme, vykostíme, rozoberieme na drobno a pokladieme na vymastený a strúhankou vysypaný plech. Plnku pripravíme z rozkrájaných rožkov, ktoré zalejeme šťavou pripravenou z výpeku zo stehien zmiešanou so žĺtkami, podusenou cibuľou, nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou, soľou a korením.
Ak by bolo málo šťavy z výpeku, pridáme trochu vývaru z kocky. Na záver primiešame vyšľahaný sneh z bielkov.
Plnku opatrne rozotrieme na kura, pokladieme plátkami masla a pečieme v rúre na 180 stupňov asi pol hodiny.