Bravčové s vlašskými orechmi
800 g bravčového karé alebo sviečkovice, 4 lyžice hladkej múky, 4 lyžice sójovej omáčky, 1 lyžicu hnedého alebo práškového cukru, 1 šálku olúpaných vlašských orechov, soľ, olej
Ako na to:Umyté mäso nakrájame na malé kúsky a zmiešame s 2 lyžicami sójovej omáčky s cukrom a múkou. V hlbokej panvici rozpálime olej a za stáleho miešania vkladáme mäso po častiach. Asi po 5 minútach získa hnedú kôrku.
Potom kúsky mäsa vyberieme a necháme na site odkvapkať. Na menšej panvici opečieme na 2 lyžiciach oleja jadrá orechov, pridáme odkvapkané mäso a 2 lyžice sójovej omáčky, osolíme a ešte asi 3 minúty dopečieme.