Údené mäso v lístkovom ceste
Potrebujeme:
1 kg údeného bravčového karé, 2-3 strúčiky cesnaku, nové korenie (celé), čierne korenie (celé), 2-3 bobkové listy, 2 lyžice masla, 1 balíček lístkového cesta, 1 vajce
Ako na to:Mäso uvaríme domäkka spolu s korením, bobkovým listom a cesnakom.
Po vychladnutí ho vykostíme a položíme na rozvaľkané lístkové cesto. Mäso môžeme pokvapkať maslom a zabalíme ho do cesta.
Potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme v rúre dozlatista. Podávame teplé so zemiakovou kašou alebo studené s čerstvým zeleninovým šalátom.
19.12.2008
Podobné recepty
Údené mäso v lístkovom ceste, Kuracie mäso v lístkovom ceste, Údená bravčovina v alobale, Polievka z údeného mäsa, Krabie tyčinky v lístkovom ceste s marinádou, Párok v lístkovom ceste, Morčacia roláda v lístkovom ceste, Bonbón v lístkovom ceste, Mini párky v lístkovom ceste, Tajomstvo v lístkovom ceste