Kuracie mäso s čínskou zeleninou

Potrebujeme:

300 g kuracích pŕs, soľ, sójovú omáčku, saké, olivový olej, korenie karí, čínsku mrazenú zeleninu, čínske huby

Ako na to:

Kuracie prsia pokrájame na kúsky, osolíme ich, pokvapkáme sójovou omáčkou, posypeme korením karí a pokvapkáme saké. Necháme odstáť 20 minút. Potom ich pomaly opečieme v panvici na oleji.
Po opečení vyberieme a odložíme na teplé miesto. Mrazenú čínsku zeleninu orestujeme na olivovom oleji. Vopred namočené a pokrájané huby krátko povaríme a pridáme k zelenine spolu s opečeným mäsom.
Premiešame a krátko spolu orestujeme. Podávame s uvarenou ryžou zmiešanou s kukuricou a s nakrájaným koriandrom.

19.12.2008

Podobné recepty