Buchta s pudingom
Cesto: 1 vrecko vanilkového pudingu, 5 vajec, bielka vyšľahané dotuha, 200 g hladkej múky, 1 vrecko kypriaceho prášku do pečiva, 1 dcl oleja, 1 dcl vlažnej vody, 200 g práškového cukru
Poleva: 3 vrecká pudingu a cukru podľa chuti, 400 g kyslej smotany, mletú škoricu, 2 lyžice kakaau, 1 l mlieka
Zo surovín spracujeme cesto. Potom cesto rozdelíme na dve polovice a do jednej polovice vmiešame kakao.
Do oboch polovíc cesta vmiešame sneh z bielkov a obe cestá nalejeme opatrne na seba na vymazaný a vysypaný plech.
Na kakaové cesto opatrne nalejeme horúci hustý puding a upečieme v stredne vyhriatej rúre.
Na vychladnutú buchtu namažeme kyslú smotanu a posypeme škoricou alebo škoricovým cukrom.