Rezy s kyslou smotanou
4 dcl mlieka, 1 vanilkový puding, 4 celé vajcia, 20 dkg kryštálového cukru, 1 dcl oleja, 1 dcl vody, 20 dkg polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 lyžicu kakaa, 3 kyslé smotany, 2 vanilkové cukry
Ako na to:Najprv si uvaríme puding v mlieku a necháme ho vychladnúť. Všetky ostatné suroviny, okrem kyslej smotany a vanilkového cukru, zmiešame a nalejeme na vymazaný a múkou vysypaný plech. Studený puding ukladáme lyžičkou na cesto ako ovocie na bublaninu. Dáme upiecť.
Na horúce cesto nalejeme rozmiešanú kyslú smotanu s vanilkovým cukrom, môžeme ešte prisladiť práškovým cukrom a rozotrieme po celom plechu. Povrch posypeme strúhanou čokoládou alebo kakaom.