Rybacie filé s chrenom
Potrebujeme:
750 g rybacieho filé, soľ, 40 g masla, 1 lyžicu hladkej múky, 3 lyžice paradajkového pretlaku, 100 g strúhaného chrenu, šťavu z 1/2 citróna na ozdobu, 1 cibuľu
Ako na to:Cibuľu pokrájame na kolieska a opečieme na masle, pridáme nakrájané a osolené filé, ktoré opečieme po obidvoch stranách. Potom pridáme paradajkový pretlak, ktorý zriedime 5 cl vody, a dusíme asi 5 minút.
Hotové filé pokvapkáme šťavou z citróna, ozdobíme kolieskami citróna, obložíme postrúhaným chrenom a podávame s vyprážanými zemiakovými hranolkami.
24.12.2008
Podobné recepty
Rybacie filé so šampiňónmi, Rybacie filé v alobale, Rybie filé vyprážané, Rybacie filé na paprike, Zapečené rybie filé s paradajkovým kečupom a chrenom, Rybacie filé pre diabetikov, Rybacie filé s paradajkovou omáčkou, Rybie filé s chrenom v alobale, Rybacie filé v alobale, Rybacie krokety so zemiakovou kašou