Filé s cesnakovou omáčkou
150 g rybie filé, 1 ČL olivového oleja Bertolli, soľ, vegetu, mleté čierne korenie, citrón, 3 strúčiky cesnaku, 2 PL Ramy Cremefine, 1 PL tmavej múky, 2 PL posekanej pažítky
Ako na to:Rybie filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a krátko opražíme na panvici. Podlejeme malým množstvom vriacej vody a dusíme do mäkka.
Očistený, prelisovaný cesnak opražíme na malom množstve oleja a zalejeme zátrepkou, ktorú si pripravíme zo 100 ml vlažnej vody, tmavej múky a Ramy Cremefine. Ochutíme vegetou a varíme do zhustnutia.
Rybie filé polejeme cesnakovou omáčkou, do ktorej sme primiešali posekanú pažítku. Pokvapkáme citrónovou šťavou a ozdobíme kolieskom citróna.