Šampiňóny na smotane
200 g čerstvých šampiňónov, 1 šľahačkovú smotanu, 1 malú cibuľu, 2 PL oleja, 2 PL výberovej múky, 1 ČL mletej papriky, mleté čierne korenie, 1 bobkový list, 3 nové korenia, 5 čierne korenia, 1 ČL horčice, 1 ČL kečupu, vegeta, soľ, šťava z 1 citróna
Ako na to:Očistené šampiňóny pokrájané na plátky dajte dusiť na opraženú cibuľu. Pridajte papriku, koreniny, podlejte vodou a duste do mäkka. Medzitým si pripravte smotanu v ktorej rozhabarkujte múku a šťavu z citróna. Vlejte do udusených šampiňónov a krátko povarte. Na záver ochuťte kečupom, horčicou, soľou a vegetou. Podávajte s cestovinou a zeleninovým šalátom.