Hubové rizoto I
Potrebujeme:
300 g ryže, 30 g masti, 40 g cibule, ¼ kg čerstvých húb, mleté čierne korenie, 100 g zelenej papriky, 100 g paradajok
Ako na to:Umytú ryžu krátko opečte na masti, zalejte vodou, osoľte a duste pod pokrievkou. Na masti opražte pokrájanú cibuľu, pridajte umyté pokrájané huby, korenie, trochu podlejte vodou a duste. Pred dodusením pridajte najprv očistenú pokrájanú papriku, potom paradajky a doduste. Dobre premiešajte s dusenou ryžou, podľa potreby dochuťte. Podávajte so zeleninovým šalátom.
28.02.2006
Podobné recepty
Vyprážané hubové rezne, Hubové rizoto, Šafranové rizoto s modrým syrom, s grilovanými krevetami na cesnaku a limetkou, Rizoto s brokolicou, Rizoto s brokolicou, Kurací steak na hubovom rizote s balsamikovou redukciou, Pikantné zapekané rizoto, Rizoto s lečom, Sójové rizoto, Hubové knedle (do polievky)