Ryžové rizoto s hlivou
Potrebujeme:
600 g dlhozrnnej ryže natural, 240 g hlivy ustricovitej, 200 g zeleného hrášku, olivový olej, vegetu, vývar, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Ryžu umyte, zalejte vývarom a uduste domäkka. Hlivu pokrájajte na menšie kúsky a prudko opečte na olivovom oleji. Potom ju podlejte malým množstvom vody a uduste. Ochuťte soľou, vegetou a mletým čiernym korením. Mrazený hrášok krátko povarte vo vode. Sceďte a nechajte vychladnúť. Uvarenú ryžu premiešajte s udusenou hlivou a s uvareným hráškom.
22.04.2006
Podobné recepty
Bezlepkové ryžové rezance s kuracím mäsom a fazuľovými klíčkami, Šafranové rizoto s modrým syrom, s grilovanými krevetami na cesnaku a limetkou, Tresčia polievka, Lievance s hlivou, Knedličky s hlivou, Kyslá polievka s hlivou, Rizoto s brokolicou, Rizoto s brokolicou, Vietnamská drobková polievka, Drožďová s hlivou