Piškóta s pudingovým krémom a šľahačkou
200 g polohrubej muky, 4 vajce, 200 g cukru, 4 lyžice horúcej vody, 1 šľahačka v prášku, strúhaná čokoláda
Krém: 1/2 l mlieka, 2 jahodové pudingy, 4 lyžice cukru, 1 vanilkový cukor, 1 tvaroh, 250 g Hery
Krém: Z mlieka, pudingového prášku a cukru uvaríme puding. Do vychladnutého zašľaháme vanilínový cukor, tvaroh a Heru.
Žĺtka vyšľaháme s cukrom a pridáme po lyžiciach vodu. Potom vmiešame muku a nakoniec sneh z bielkov. Plech vymažeme a vysypeme múkou. Upečenú piškótu potrieme krémom.
Na krém dáme vrstvu šľahačky ušľahanej podľa návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrúhanou čokoládou.