Morčacie plátky
Potrebujeme:
morčacie prsia, jablko, žĺtka, čierne korenie, červenú papriku, kečup, soľ, olej
Ako na to:Mäso naklepeme, osolíme z oboch strán, okoreníme. Sprudka opečieme z oboch strán do zlata.
Olúpeme jablko, nakrájame na kolieska, vyberieme stred. Opaprikujeme a paprikovou stranou dáme na olej na veľmi krátku dobu, otočíme a do stredu vyklepneme žĺtok, zakryjeme a trochu dusíme. Vajce sa musí opiecť.
Mäso dáme na teplé miesto. Do výpeku z jabĺk dáme kečup.
18.01.2009
Podobné recepty
Morčacie Cordon Blue, Morčacie špízy, Morčacie závitky, Morčacie prsia plnené čučoriedkami, Morčacie prsia s broskyňou, Pečené morčacie stehno v zeleninovej omáčke, Zapekané morčacie stehno, Morčacie rezne s broskyňovým karamelom, Pečené morčacie stehno v zeleninovej omáčke, Morčacie rezne s broskyňovým karamelom