Segedínske bravčové kotlety
Potrebujeme:
4 väčšie kotlety, masť, 500 g kyslej kapusty, lyžičku sladkej papriky, cesnak, mletú rascu, veľkú cibuľu, 1 l kyslej smotany, soľ
Ako na to:Kotlety naklepeme cez fóliu, osolíme a z oboch strán opražíme na oleji.
Mäso vyberieme a do rozpálenej masti vložíme miesto neho nakrájanú cibuľu, ktorú opečieme do zlatista.
Vložíme naspäť mäso, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Pridáme rascu, cesnak, papriku a kapustu. Nakoniec primiešame kyslú smotanu.
Podávame s knedľou alebo so zemiakmi.
18.01.2009
Podobné recepty
Krehké bravčové kotlety, Bravčové kotlety po Normandsky, Bravčové kotlety na horčici, Bravčové kotlety po kováčsky, Bravčové kotlety dusené so zeleninou a zemiakmi, Bravčové kotlety na pomarančoch, Bravčové kotlety, Grilované bravčové kotlety na pomarančoch, Bravčové kotlety, Bylinkové bravčové kotlety