Paradajkový šalát Koloseum
100 g sójového granulátu s príchuťou šunky, 300 g cestovín z tvrdej pšenice, 100 g majonézy, 2 lyžice bieleho jogurtu, 4 paradajky, 100 g sterilizovanej kukurice, 100 g tvrdého syra, 1 lyžicu kečupu, soľ, cukor, mleté čierne korenie, citrónovú šťavu
Ako na to:Cestoviny dáme do vriacej, osolenej vody. Päť minút pred dovarením k nim pridáme sójový granulát. Scedíme a necháme vychladnúť.
Paradajky umyjeme a pokrájame na malé kúsky.
Majonézu rozmiešame s jogurtom a kečupom, ochutíme soľou, cukrom, korením a citrónovou šťavou. Paradajky, syr a kukuricu pridáme k cestovinám, premiešame a zalejeme majonézovou zmesou.
Podávame dobre vychladený.