Azulu
bravčové pliecko, sterilizovanú zeleninu, čerstvé paradajky, cibuľu, cesnak, plnotučnú horčicu, masť, worcesterovú omáčku, mletú pálivú papriku, solamyl, sójovú omáčku, korenie, soľ
Ako na to:Na rozohriatom tuku orestujeme na kolieska pokrájanú cibuľu a jemne nakrájaný cesnak. Pridáme na malé kúsky nakrájané bravčové mäso a osmažíme. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme worcestrovou omáčkou, pridáme mletú papriku a trochu sójovej omáčky. Dobre premiešame.
K polomäkkému mäsu pridáme sterilizovanú zeleninu a na miernom ohni necháme prebublávať.
Na záver vmiešame plnotučnú horčicu spolu s kečupom, a ešte necháme dôkladne prehriať. Podľa potreby zahustíme solamylom rozpustenom v troške vody.
Podávame najlepšie na malých teplých zemiačikoch zdobených kolieskom paradajky. Môžeme servírovať aj s hranolkami.