Arašidové tortičky
200 g hl. múky, 70 g práškového cukru, 150 g Hery, 2 lyžice Solamylu, 1 žĺtok, bielok na potretie, hrubo posekané arašidy nesolené
Arašidový krém: 100 g masla, 50 g práškového cukru, 100 g pomletých arašidov
Múku zmiešame so škrobovou múčkou, pridáme heru, cukor a žĺtok. Vypracujeme cesto, vyvaľkáme na tenkú placku a vykrajujeme rovnako veľké tvary - najlepšie kocky. Kladieme na papier.
Pečivo potrieme rozšľahaným bielkom a posypeme hrubo nasekanými arašidmi. Upečieme do ružova pri 200 °C. Vychladnuté pečivo zlepujeme arašidovým krémom.
Arašidový krém: Vymiešame maslo a práškový cukor do peny. Vmiešame 100 g pomletých arašidov.