Bravčové mäso

Skalolezecké karé

Karé nakrájame na plátky, ktoré nasolíme podľa chuti a naklepeme. Vajíčka rozmiešame s roztlačeným cesnakom a nadrobno nakrájanou cibuľou, horčicou, worchestrom, korením a majzenou. Celú...

Bravčové rebierka na ostro

V predhriatom woku, alebo panvici rozohrejeme olej a 30 sekúnd smažíme chilli papričky, aby olej získal ich chuť. Papričky vyberieme. Na panvicu pridáme ďumbier a cesnak a za stáleho miešania...

Panenka s cibuľovým džemom

Očistenú, osolenú a okorenenú panenku rýchlo opečieme na panvici. Vyberieme. Do výpeku pridáme kúsok masla a na mesiačiky nakrájanú cibuľu. Podlejeme červeným vínom. Dusíme. Keď cibuľa...

Čachtický rezeň

Mäso nakrájame, naklepeme, osolíme a posypeme grilovacím korením. Opečieme na oleji z obidvoch strán a poukladáme na pekáč. Na panvici rozohrejeme maslo, na ňom opečieme šampiňóny, na rezance...

Program.sk

Marinovaná bravčová panenka na tymiáne

Bravčovú panenku narežeme na 150-gramové kusy v tvare valca, osolíme, okoreníme, pridáme tymián, zabalíme do alobalu a pečieme 12 minút. Na oleji opečieme nakrájanú cibuľu, huby (šampiňóny)....

Bravčovinky s horčicou a cibuľkou

Mäso zomelieme a premiešame s namočeným a vyžmýkaným pečivom. Ochutíme korením, soľou a červenou paprikou. Z pripravenej masy urobíme guľky a na rozpálenom oleji opekáme do ružova. Hotové...

Bravčové rezne so zemiakovým ježkom

Mäso nakrájame na rezne, jemne vyklepeme, osolíme, okoreníme, dáme na olej a osmažíme. Hotové mäso vyberieme, do výpeku dáme nastrúhanú mrkvu a petržlen, podlejeme vodou a podusíme. Nakoniec...

Pečené bravčové koleno s orientálnou omáčkou

Kolienko vykostíme. Jemne ho osolíme a potrieme zmesou z grilovacieho korenia a oleja. Takto pripravené koleno necháme stáť 20 minút a dáme ho piecť do trúby. Pečieme ho za občasného prevracania...

Lajoš

Mäso nakrájame na medailóniky, vyklepeme, osolíme, okoreníme a orestujeme na rozpálenom oleji. Opražíme slaninku, pridáme lečo, hrášok, papriku a osolíme. Podusíme na väčšej panvici, pridáme...

Mäso na cibuli

Mäso narežeme na plátky, osolíme, okoreníme a z obidvoch strán naklepeme. Cibuľu pokrájame na väčšie kúsky, trochu osolíme, pridáme horčicu, rascu, kečup a premiešame. Polovicu tejto zmesi...

Strany 1...44454647484950...59