Cestoviny a pizza

Špenátové cestoviny s omáčkou z hrášku so zeleninovým špízom

Uvarené cestoviny premiešame s olejom. V osolenej vriacej vode s citrónom a sódou bikarbonou 1 minútu blanžírujeme brokolicu a cukinu, potom ich preložíme do studenej vody. Cukinu, papriku a brokolicu...

Cestoviny s tuniakom a paradajkou

Na olivovom oleji podusíme tuniaka. Pridáme pokrájané a olúpané paradajky a bazalku, potom zmes osolíme, okoreníme a krátko podusíme. Na záver pridáme zakysanku a vzniknutú omáčku zohrejeme....

Šampiňónové lassagne

Kapustu nakrájame na rezance, podlejeme vodou, pridáme soľ, korenie, víno a dusíme do mäkka. Šampiňóny nakrájame, podlejme vínom a restujeme. Scedíme zo šťavy, ktorú pustili. Rovnako kapustu...

Špagety Mare e Monte

Slávky opláchneme, prudko zahrejeme a odložíme na tanier. Posekanú pažítku opražíme a pridáme paradajky a huby, ktoré sme predtým namočili do vlažnej vody. Osolíme, okoreníme a varíme,...

Program.sk

Pizza - Pita

Pita chlieb narežeme, poukladáme naň prosciutto crudo, nakrájanú mozzarellu, paradajky, osolíme, posypeme bazalkou, oreganom, zatvoríme a pečieme v rúre pri teplote 200 stupňov, kým sa syr neroztečie.

Spaghetti al Pomodoro

Na olivovom oleji speníme cibuľu, pridáme nakrájané paradajky, polovicu feferónky, bazalku a prikryjeme asi na 4 minúty – kým zmes pustí vodu. Potom odkryté miešame, kým sa šťava odparí...

Cestoviny so slaninou a šampiňónmi

V osolenej vode uvaríme cestoviny. Na nakrájanej slanine osmažíme na kolieska nakrájaný cesnak, pór a šampiňóny. Zmiešame s uvarenými cestovinami a posypeme nastrúhaným syrom.

Africké špagety

Špagety spolu s nakrájanou cibuľou a troškou oleja vložíme do vriacej vody, osolíme a varíme asi 10 minút. Zlejeme vodu, pridáme chilli, papriku, bujón, a varíme asi 5 minút.

Cestoviny s kuracinou

Mäso nakrájame na plátky a dusíme na oleji. Cestoviny uvaríme v slanej vode a zeleninu nakrájame na rezance. Udusené a okorenené mäso zmiešame s cestovinou, zeleninou, tatárskou omáčkou, dochutíme...

Lososové Maccheroni

Cestoviny uvaríme „al dente“. Smotanu privedieme do varu, ochutíme soľou, pridáme nakrájaného lososa, natrhaný kôpor a necháme zredukovať, kým šťava nezhustne. Pridáme cestoviny, premiešame,...

Strany 1...54555657585960...81