Cestoviny s omáčkou
Cestoviny so špenátovou omáčkou
Najprv uvaríme cestoviny. Omáčka: Špenát necháme rozmraziť. Cibuľku nakrájame a na oleji podusíme domäkka. Na zjemnenie chuti môžeme pridať maslo. Poprášime s múkou, premiešame a chvíľku...
Cestoviny s neapolskou omáčkou
Sparíme si paradajky a zlúpneme šupku. Všetku zeleninu a šunku si nakrájame na kostičky alebo nastrúhame. Dáme variť. V druhom hrnci si uvaríme cestoviny. Podľa potreby zahustíme a pridáme...
Cestoviny s nivovou omáčkou
Na olej dáme roztlačený cesnak a chvíľu osmažíme, pridáme šľahačku a povaríme. Pridáme Bambíno a postrúhanú Nivu a zasa povaríme aby sa nám vytvorila omáčka. Potom nalejeme na cestoviny.
Cestoviny s tuniakom
Na troche oleja si orestujeme cibuľu. Pridáme konzervy tuniaka aj s olejom a prehrejeme. Dáme pretlak, kečup a horčicu, oregano. Cestoviny si uvaríme klasickým spôsobom. Premiešame ich spolu s pripravenou...
Cestoviny s brokolicou
Na olivovom oleji orestujeme nadrobno pokrájaný cesnak, pridáme uvarenú a pokrájanú brokolicu, pokrájanú šunku (môžu byť kľudne aj šampiňóny, kuracie mäso...). Pridáme hotovú syrovú...
Rýchle cestoviny
Cestoviny si uvaríme podľa návodu. Zatiaľ, kým sa varia si spravíme omáčku. Šampiňóny a nakrájaný pór dáme podusiť, pridáme nakrájanú šunku, koreniny a zalejeme trochou smotany. Necháme...
Cestoviny a la Hochheim
Cestoviny uvaríme, do vody pridáme kvapku olivového oleja a neskôr ich do chrumkava osmažíme na panvici. Omáčka: Najskôr osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme šampiňóny, trošku...
Špenátové cestoviny
Cestoviny uvaríme štandardne v dostatočnom množstve osolenej a ovegetenej vody, do ktorej pridáme trochu olivového oleja. Po uvarení zlejeme a krátko prepláchneme pod studenou vodou. Vrátime...
Tortelliny Carbonara
Cestoviny uvaríme v slanej vode. Medzitým si opražíme cibuľu, pridáme prelisovaný cesnak a na pásiky nakrájanú salámu. Pridáme trochu sójovej omáčky, horčicu, kečup, premiešame a prilejeme...
Makaróny na ázijský spôsob
Na panvici si rozpálime olej. Mäso si nakrájame na malé kúsky, okoreníme ho a dáme prudko opiecť na oleji, znížime teplotu a do mäkka opečieme. Horúce mäso osolíme a nalejeme naň med. Keď...