Dezerty

Margot rez

Cesto zmiešame s postrúhanou margot čokoládou a dáme piecť na vymastený a pomúčený plech. Na vychladnutý koláč rozotrieme džem a čokoládovú polevu.

Banánová piškóta obaľovaná v čokoláde

Banány si porežeme na kolieska a dáme na piškóty (piškóta-banán-piškóta). Na piškótu dáme šparátko. Heru a horkú čokoládu dáme variť. Potom namačáme piškóty (čokoláda musí byť...

Perfektné Parfe

Kúsky manga vložte do mixéra. Pridajte med a rozmixujte do hladka. Vznikne mangové pyré. Do malej misky dajte mleté mandle a pridajte hnedý cukor. Všetko dobre premiešajte lyžicou. Vezmite pohár...

Tiramisu z tvarohu

Zmäknuté maslo vyšľahajte s cukrom, pridajte tvaroh a doslaďte podľa chuti. Uvarený puding nechajte vychladnúť za stáleho miešania. Do tvarohovej masy pomaly vlievajte vychladnutý, ale tekutý...

Program.sk

Tiramisu z tvarohu

Zmäknuté maslo vyšľahajte s cukrom, pridajte tvaroh a doslaďte podľa chuti. Uvarený puding nechajte vychladnúť za stáleho miešania. Do tvarohovej masy pomaly vlievajte vychladnutý, ale tekutý...

Kinder mliečny rez

7 celých vajec vyšľaháme do penista, pridáme 6 PL cukru, 4 PL kakaa, 2 PL oleja a 10 PL polohr.múky spolu s kypriacim práškom. Potrebujme 2 pláty, čiže vystelieme 2 plechy papierom na pečenie,...

Jahodová túžba

Jahody odstopkujeme, umyjeme pod tečúcou vodou a necháme na obrúsku alebo sitku osušiť. Z vajíčok, mlieka, cukru a solamylu urobíme polohusté cestíčko podobné palacinkovému. Do cestíčka...

Snehové kokosové guľky s mandľou

Bielka s cukrom vyšľaháme nad parou dotuha, sneh nesmie tiecť. Z tuhého snehu berieme lyžicou malé kúsky, ktoré formujeme na doske posypanej kokosovou múčkou do tvaru guľky. Do každej guľky...

Plnené jabĺčka s hľuzovkou

Jabĺčka vydlabeme. Pripravíme si plnku: Nasekané orechy zmiešame s nakrájanou hľuzovkou, so soľou, s korením, medom a rukolou. Naplníme ňou jabĺčka, ktoré polejeme omáčkou. Pripravíme...

Hruška v škoricovo-višňovom jazierku

Ošúpané hrušky zbavené jadrovníka varíme v červenom víne, do ktorého sme pridali cukor, klinčeky a škoricu. Keď sú hrušky polomäkké, vyberieme ich a necháme vychladnúť. Z vína vyberieme...

Strany 1...45678910...36