Mäsité jedlá a ryby

Bravčové na bylinkách a pistáciových orieškoch

Mäso naklepeme, obalíme zmesou byliniek a opečieme na oleji z obidvoch strán. Odložíme do alobalu, aby zostalo teplé. Do výpeku pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu s cesnakom smažíme 3 minúty...

Hovädzí stejk v ceste

Na masle a oleji domäkka orestujeme cibuľu a cesnak, pridáme šampiňóny, muškátový orech, osolíme, okoreníme a dobre premiešame. V druhej panvici na masle necháme zatiahnuť stejky, vyberieme...

Kuracie závitky plnené špenátom

Do hrnca dáme olej, necháme na ňom rozvariť špenát, podlejeme trochou vody, pridáme soľ, korenie, pretlačený cesnak a rascu. Časť špenátu odložíme bokom. Zvyšný špenát zahustíme zátrepkou...

Flautas s kuracím mäsom

Na rozohriatej panvici opražíme cibuľu spolu s kuracím mäsom a kúskami papriky. Pravidelne premiešavame až pokým sa mäso neprepečie. Pridáme kukuricu, papričku jalapeňo, nakrájané olivy...

Program.sk

Kuracie prsia zo soľnej jaskyne

Nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji, pridáme nakrájané kuracie prsia, sójovú omáčku, sušenú koreňovú zeleninu a dusíme približne 20 minút. Odstavíme a pridáme nasekanú petržlenovú...

Kapor na zelenine

Paradajky, papriku a cibuľu nakrájame na kolieska. Kapra osolíme, okoreníme a potrieme pikantným kečupom. Alobal rozdelíme na štyri časti, do stredu dáme plátky masla, nakrájanú zeleninu a kapra....

Fenikel na smotane

Fenikle uvaríme v mierne osolenej vode domäkka. Vyberieme ich a necháme odkvapkať. Po vychladnutí odrežeme vršky a vnútrajšky opatrne vydlabeme. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme...

Čechankárska kapsa

Mäso umyjeme a v strede jednej pozdĺžnej strany narežeme nožom tak, aby vznikla akási kapsa. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme pretlačený cesnak, šampiňóny, soľ a kapustu zbavenú...

Rímske kurča

Vo veľkej panvici na smaženie rozohrejeme olej. 5 minút na ňom smažíme cibuľu, žlté a červené papriky, cesnaku a čili. Do panvice vložíme kuracie stehná a pritisneme ich ku dnu, aby sa mäso...

Losos vo fusaku

Lístkové cesto rozvaľkáme a pokrájame na štvorčeky. Do každého štvorčeka vložíme plátok prštu, údeného lososa a plátok syra. Potrieme rozšľahaným vajíčkom, preložíme na polovicu...

Strany 1...325326327328329330331...419