Mäsité jedlá a ryby

Krémová polievka z aljašského lososa s chlebovými krutónmi

Zvarte mlieko so smotanou. Pridajte vykosteného lososa a poriadne rozšľahajte. Dochuťte soľou, korením a bazalkou. Z bagety si urobte kocky a opečte s cesnakovým olejom.

Hydinová fašírka

Hydinové mäso pomeľte na mäsovom strojčeku. Žemľu namočte do mlieka, vytlačte a pomeľte na strojčeku. Pridajte vajcia, cibuľu, ktorú sme spenili na troche oleja a pridajte k mäsu. Všetko...

Bravčová sviečkovica s plnkou

Bravčové mäso nakrájajte na dlhšie kúsky, rozklepte ich, posoľte a okoreňte mletým čiernym korením. Červenú papriku očistite a nakrájajte na tenké pásiky. Syr nahrubo nastrúhajte a zmiešajte...

KURA PO ČÍNSKY

Kura rozporciujte na štvrťky, osoľte okoreňte. Mrkvu očistite, zemiaky v šupke umyte, petržlen očistite. Všetko aj s ošúpanou nenakrájanou cibuľou a na plátky nakrájanou slaninou dajte do hlbokého...

Program.sk

Plnené paprikové kolieska

Kuracie prsia nakrájajte na kúsky, posoľte ich, okoreňte, ochuťte paprikovou pastou a kečupom. Premiešajte a nechajte 10 min. odstáť. Potom ich opečte v panvici na oleji domäkka. Miešanú zeleninu...

Jelení guláš

Mäso pokrájajte na rovnaké kúsky. Na masti opražte cibuľu, pridajte papriku a zalejte vývarom alebo horúcou vodou. Osolené a okorenené mäso vložte do vývaru, pridajte prelisovaný cesnak a duste....

Šopronský bravčový bôčik

Na tuku z oboch strán opečte na veľkosť malej dlane pokrájaný, osolený a okorenený bôčik, potom ho vyberte z masti a odložte.Na masti upražte pod pokrievkou cibuľu, posypte ju červenou papriky,...

Zamilované kuracie prsia

Kuracie prsia nakrájajte na rezne, zľahka naklepte, osoľte, okoreňte, potrite horčicou, posypte majoránkou. Opekajte na oleji najprv nepotretou stranou, potom otočte. Odložte na teplé miesto....

Tuniak na kartuziánsky spôsob

Z rozmrazeného, očisteného, umytého, osušeného tuniaka nakrájajte plátky. Mäso sa osoľte, okoreňte a nechajte odležať. Očistenú, na plátky nakrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu opražte...

Malajské hovädzie mäso

Mäso nakrájajte na hrubšie plátky, naklepte, premiešajte vidličkou a vmiešajte do nich zmes zo sójovej omáčky, muškátového orieška, soli a korenia. Nechajte 1 hod. oddýchnuť. Šťavu uschovajte....

Strany 1...373374375376377378379...419