Nepečené

Študentská pečať

V hrnci nad parou miešame stužený tuk, cukor a vajcia do zhustnutia. Za stáleho miešania postupne pridávame kakao, orechy, hrozienka, kandizované ovocie, alebo želé cukríky. Toto všetko si pripravíme...

Keksíkový nepečený koláč

Do 1/2 litra mlieka pridajte jeden vanil.puding, pridajte 1 kopcovitú veľkú PL hladkej múky, pridajte 2 PL kryštálového cukru a jeden vanilkový cukor. Uvarte hustý puding a nechajte ho vychladnúť....

Nepečená tvarohová ovocná torta

Piškóty rovnomerne poukladáme do okrúhleho korpusu. Na tie navrstvíme plnku, ovocie a zalejeme želatínou pripravenou podľa návodu. Dáme na 1 – 2 hodiny vychladnúť, ozdobíme a podávame....

Banány na pare

Banány umyjeme a varíme na pare asi 15 minút. Cukor rozpustíme a zmiešame s kokosom, chilli a badiánom. Sparené banány ošúpeme, nakrájame na väčšie kúsky a polejeme rozpusteným cukrom....

Program.sk

Nepečený slaný koláč

Z toastového chleba odrežeme kôrky. Vajcia uvaríme na tvrdo. Všetky suroviny vrstvíme vo forme ako pri piškótovej torte, pričom korpusom je toastový chlieb. Necháme stuhnúť v chladničke.

Nepečená gaštanová roláda

Do gaštanového pyré pridáme maslo, mlieko, rum, práškový a vanilkový cukor a všetko spolu vymiešame na hladké cesto. Roztopenú a mierne vychladnutú čokoládu vyšľaháme s cukrom a maslom...

Nepečená gaštanová roláda

Do gaštanového pyré pridáme maslo, mlieko, rum, práškový a vanilkový cukor a všetko spolu vymiešame na hladké cesto. Roztopenú a mierne vychladnutú čokoládu vyšľaháme s cukrom a maslom...

Zatrepaný koláč

Mandarínky aj šťavu, stužovač do šľahačky, šľahačky, krém Ole, dáme do misy a vyšľáhame ručným šľahačom. O chvíľu je to husté. Tortovú formu vyložíme piškótami. Nalejeme na ňu vyšľahanú...

Kokosové guľky

Zmäknutý tuk, práškový a vanilínový cukor vymiešame v miske, pridáme tretinu kokosovej múčky a za stáleho miešania do hmoty zapracujeme pomleté piškóty s umom. Z hmoty vytvarujeme malé...

Rezy z keksov

Na hlboký plech poukladáme BB keksy. Prvú vrstvu tvoria kakaové, ktoré uložíme opakom na spodok. Druhú vrstvu tvoria mliečne, tretiu kakaové a poslednú vrstvu opäť mliečne. Postupujeme spôsobom...

Strany 1...18192021222324...31