Ostatné

Karfiolová nátierka s hydinovou šunkou

Očistený karfiol rozoberieme na ružičky a pokrájame na malé kúsky. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom, prikryjeme a necháme 1 deň odležať. Na druhý deň pridáme nadrobno pokrájanú...

Tvarohovo-salámová nátierka

Salámu nastrúhame na jemnom strúhadle a všetko spolu mixujeme šľahačom do spenenia. Podávame so zeleninou.

Chlebíčková pomazánka

Všetko zmiešame vidličkou dohromady a natierame na plátky nakrájenej bagety a ozdobíme.

Pikantná pomazánka na chlebíčky

Salámu, uhorku, cibuľu pomelieme, primiešame majonézu a túto zmes pridáme do vychladnutého nálevu.

Program.sk

Cesnaková pomazánka z tvrdých syrov

Syry nastrúhame na hrubom strúhadle, pridáme všetky prísady a spojíme jogurtom, majonézou a smotanou.

Pečeňová paštéta

Vajcia rozmixujeme s pečeňou, pridáme vegetu, masť a usmaženú cibuľu. Všetko spolu vymixujeme. Potom pridáme 1 šľahačku, ak je to husté, ešte 3-4 lyžice mlieka. Vylejeme do vymastenej...

Nátierka s krabími tyčinkami

Zeler ohrejeme na troške masla a necháme vychladnúť. Zmiešame tvaroh, majonézu a kečup, pridáme zeler a nadrobno nakrájané krabie tyčinky, koňak a citrónovú šťavu. Osolíme a dobre premiešame.

Horúca červená omáčka

Všetko zmiešame dohromady a povaríme asi 40 minút. Hlavne miešame, aby sa nám omáčka nepripálila. Podávame ku grilovanému mäsu.

Krabia nátierka

Krabie tyčinky povaríme 2 minúty vo vode, potom ich najemno posekáme, zmiešame s majolenkou a citrónovou šťavou.

Bryndzová nátierka s vajcom

Maslo vymiešame s natvrdo uvarenými a postrúhanými vajciami, primiešame postrúhanú cibuľu a mletú rascu, primiešame bryndzu, posekanú pažítku a podľa chuti osolíme. Všetko spolu dôkladne...

Strany 1...52535455565758...120