Zelenina s mäsom

Brokolica s kuracinkou

Kuracie prsia pokrájame na plátky, potrieme citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme, potom pokrájame na menšie kúsky a necháme 30 minút až 1 hodinu odležať v chlade. Na horúcom oleji prudko...

Zapekaná zemiaková kapusta

Pokrájanú kapustu chvíľu dusíme s korením, octom, cukrom a soľou. Keď zmäkne, tak ju odstavíme. Na pekáč dáme vrstvu zemiakov pokrájaných na kolieska (nemusia byť ošúpané). Na zemiaky...

Brokolica s kuracinkou

Kuracie prsia pokrájame na plátky, potrieme citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme, potom pokrájame na menšie kúsky a necháme 30 minút až 1 hodinu odležať v chlade. Na horúcom oleji prudko...

Karfiol na farmársky spôsob

Karfiol rozdelíme na väčšie ružice a predvaríme v osolenej vode. Scedíme. Zohrejeme mascarpone, pridáme asi tretinu z tvrdého strúhaného syra a necháme roztopiť. Primiešame worchesterovú...

Program.sk

Zapekaný karfiol s vôňou údeniny

Cesto rozmrazíme. Karfiol podelíme na ružičky a uvaríme v osolenej vode. Zemiaky uvaríme v šupke, ochladíme a ošúpeme. Zemiaky a karfiol zmixujeme. Pridáme vajcia, smotanu, ochutíme soľou,...

Kapustovo-mäsový nákyp

Do jánskej misy dajte trocha oleja. Na dno poukladajte zopár kapustných listov. Vo väčšej panvici ošmáhnite na oleji cibuľu, pridajte mleté mäso a okoreňte (2 ks bobkového listu, mleté čierne...

Mäso so špenátovými cestovinami

Mäso nakrájame na malé plátky, jemne naklepeme, osolíme bylinkovou soľou, pridáme farebné celé korenie a opražíme na prírodno. Špenátové cestoviny uvaríme v osolenej vode, do ktorej sme pridali...

Provensálska dusená zelenina s luteránskymi patričkami

Všetky druhy zeleniny nakrájame, nasolíme, mierne okoreníme všetkými prísadami, uložíme do misy z jánského skla a dáme piecť. Po štvrťhodinke pečenia zlejeme vodu, znovu pridáme všetky...

Zeleninové soté z kuracieho mäsa so zemiakovými pusinkami a pórom

Cibuľu nakrájame na väčšie kusy a opražíme na oleji. Kuracie prsia nakrájame na rezance a osmažíme na cibuli, pridáme nakrájanú čínsku kapustu a papriku, sójovú omáčku a zľahka opražíme....

Plnený baklažán

Pokrájanú cibuľu osmažíme na oleji, pridáme mleté mäso, osolíme, okoreníme a opečieme. Zakryté dusíme asi 5 minút. Pridáme paradajkový pretlak, kečup, bylinky a dusíme do mäkka. Baklažány...

Strany 12345678...10